Een "Christel De Buyser" aanschaffen


Koop, Huur en/of Huurkoop


Een kunstwerk van Christel De Buyser aanschaffen kan op verschillende manieren. U kunt een bestaand kunstwerk aankopen, huren of kopen. U kunt eerst een gerichte keuze maken van wat u leuk vindt en deze zijn allereerst te bezichtigen in een boek of op een website. Omdat ieder kunstwerk kostbaar is en ook zo is opgeborgen, worden kunstwerken uit de rekken gehaald bij een keuze van maximaal 3. Dit om te vermijden dat er teveel gejongleerd wordt met de kunstwerken. 

U kunt ook kleuradvies vragen aan Christel De Buyser zodat u tot een kunstwerk komt wat perfect bij uw interieur past. 

---

KUNST EN BUDGET SPAARPLAN - Kunstige vriendjes!
`Voor kunst heb ik geen budget´!...…..

Wordt dan nu Kunstige vriendjes met Christel en begin onmiddellijk te sparen!


Uit onderzoek blijkt dat  "Voor kunst heb ik geen budget" één van de meest voorkomende vooroordelen is over de kunst. Het is een drempel voor velen.
In de media komen wel eens prijzen voorbij waar kunstwerken voor miljoenen geveild worden. Meestal zijn die kunstenaars overleden en al lang vergaan, behalve hun kunstwerken. Of iets mooi of lelijk is, blijkt dan vaak onbelangrijk. De kopers kopen dan de naam van de kunstenaar ipv een kunstwerk.

Kunstenares Christel De Buyser wil iedereen de kans geven om echte kunst aan te schaffen. Vaak worden kunstenaars ondergewaardeerd. De uren werk, de aandacht, de fantasie, de liefde in iedere verfstreek…. dit alles wordt vaak vergeten. Soms worden prijzen geboden waarvoor je bij Ikea niet eens een print kunt kopen.


Wilt u een echt kunstwerk kopen, heeft u er geen budget voor maar bent u wel verliefd op een werk of stijl? Wilt u een unieke creatie of zoekt u een origineel kunstwerk dat in uw interieur past? DAN GAAT CHRISTEL U HELPEN!

Bij ChriBu Art is het al mogelijk om een kunstwerk aan te schaffen vanaf 35 Euro. De prijsklasse 35 tot 500 Euro valt onder de betaalbare kunst en daarvoor heeft u een kunstwerk van 10x10cm tot max 40x40cm. De kleine kunstjuwelen van 10x10cm zijn ideaal om te verzamelen en zijn ware collectorsitems waarmee u met de jaren een hele kunstwand kunt verzamelen.

Heeft u interesse om een passend kunstwerk aan te schaffen, geef dan uw budget, thema en eventueel kleurenpalet door en Christel maakt voor u een mooie selectie. Verzamel betaalbare kunst van minder dan 500 Euro. Vraag gerust vrijblijvend voor info.


Om u te helpen, is het spaarplan in het leven geroepen.

Zo kunt u bij voorbeeld sparen voor een kunstwerk door een lidmaatschap af te sluiten van 25/50/100 of 250 Euro per maand. Spaar in enkele maanden uw kunstwerk bij elkaar.

Stel, u neemt een abonnement van 50 Euro per maand, dan heeft u na 10 maanden uw kunstwerk bij elkaar gespaard van 25x30cm. Spaart u nog enkele maanden door dan kunt u bij voorbeeld na 20 maanden een kunstwerk uitkiezen van 50x60cm etc.


++HOE WERKT HET en WAT HOUDT DIT SPAARPLAN IN?++

Wordt KUNSTIG VRIENDJE met Christel !
U spaart maandelijks een bedrag waarmee u een kunstwerk kunt kopen. Hoe meer u spaart, hoe groter het kunstwerk wat u kunt kopen.

U kunt een spaarplan al afsluiten vanaf 25 euro per maand. Een spaarplan kunt u laten lopen zo lang u wilt. Een spaarplan is enkel in te ruilen tegen een kunstwerk, een cursus of een tegoedbon voor kunst of een cursus die u ook aan iemand cadeau kunt doen*. Wilt u maandelijks meer sparen dan kan dat uiteraard ook. Wilt u een duurder kunstwerk aanschaffen en uw spaartegoed is op dat moment niet genoeg, dan kunt u  ook gewoon bij betalen.

Met het spaarplan spaart u budget op voor het kopen van kunst of van een cursus. Bij genoeg tegoed of mits bijbetaling ontvangt u kunst of een cursus.


Let wel… dit is geen afbetalingsplan. Bij een afbetalingsplan gelden andere regeltjes.
Iedere maand krijgt u van ChriBu Art een overzicht van het reeds betaalde bedrag en een betaalverzoek met een door u zelf in te vullen bedrag. Op deze manier kunt u ongemerkt een heel mooi bedrag sparen en mag u uw vakantiegeld gebruiken voor een welverdiende vakantie. Hoe leuk is dat!

U spaart zonder het te voelen in uw portemonnee.

Dus, wilt u graag originele kunst van ChriBu Art aanschaffen? Neem dan contact op en we regelen vandaag nog uw spaarplan.


*Een cadeaubon kan één keer worden gebruikt;  is overdraagbaar aan derden;  kan niet worden ingewisseld voor contanten;  wordt slechts eenmaal verstrekt. Een eventueel restbedrag, na betaling met de cadeaubon, wordt te allen tijde bijgeschreven bij uw klantsaldo. Sparen doet u voor kunst of cursussen bij ChriBu Art en is enkel in te wisselen tegen kunst of cursussen en uw spaartegoed is niet uitkeerbaar in contanten.

---

Opdracht

Een kunstwerk in opdracht is mogelijk mits de eigenheid van de kunstenares  gerespecteerd wordt.  Opdrachten starten bij een voorschot van 500 Euro. Dat zijn minimaal de materialen die gebruikt worden. Voor aflevering dient de opdrachtgever het algehele afgesproken bedrag compleet af te rekenen.