Mazzelbox!
***Ik wil iedereen de kans geven om een kunstwerk aan te schaffen. Daarom heb ik de mazzelbox in het leven geroepen***
Wat zit er in de mazzelbox?
Tijdens workshops doe ik e.e.a. voor. Na de workshops maak ik deze voorbeelden ook af en zijn het volwaardige kunstwerken. Bij 3 deelnemers of meer verloot ik vaak 1 van deze kunstwerken. Echter ik schilder meer voorbeelden dan dat er verloot kunnen worden 😃. Kunstwerken zijn  gemaakt op opgespannen doek, los canvas of -board dus inlijsten mag u bij die groep zelf (laten) doen.

Kunstwerken hebben al gauw een waarde van 500 Euro of meer. Ze variëren van 30x40cm tot +/- 50x70cm. Kom gerust een kijkje nemen want niet alles staat op deze pagina. Ik vraag slechts een gift van 50 euro materiaalkosten (exclusief verzendkosten). Gewoon om u een plezier te doen.  Meer geven mag ook! Wilt u er een uitgebreid certificaat van echtheid bij dan kan dat mits donatie van 12,50 Euro. Sowieso onderteken en dateer ik het werk. Interesse in een originele ChriBu? Geef mij een seintje via watsapp 0652415520. Er is geen pin aanwezig maar ik kan u wel een betaalverzoek sturen.

Hartelijke creatieve groet,

Christel ps: foto's in bijlage zijn slechts enkele voorbeelden en momentopname van beschikbaarheid dus check even of een kunstwerk nog beschikbaar is.

Lieve groet,

Christel