Kunstenares, schrijfster, moeder, vrouw, partner, kind, familie, vriend, vijand, vechter, survivor... that's Christel De Buyser aka ChriBu!

Eat, sleep, paint, repeat!


Christel aka Chribu is  

een begenadigd,  gepassioneerd en selfmade kunstenares en artistiek talent.

Haar kunstcreaties zijn te vinden in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje,

Australie en zelfs in Guadeloupe. 

Zij is al haar hele leven creatief en liep als klein meisje met een emmertje met schilderspulletjes over de boerderij.


Het onmogelijke is mogelijk!

Na een langdurige strijd, zet de kunstenares zich ondanks haar beperkte energie in  als vrijwilliger voor speciale mensen, zoals mensen met een visuele handicap. Zo geeft zij op haar manier iets terug aan de maatschappij en draagt hierdoor haar steentje bij.


Haar passie om te creëren, schilderen in de diepte en kleur geven aan het ongrijpbare, zorgt ervoor dat zij streeft om het onmogelijke mogelijk te maken. Zinnenprikkelende werken, die waar te nemen zijn met meerdere zintuigen, zijn er om te 'beleven' en zij leert ze aan anderen ook te maken. 


Creëren is niet denken in problemen maar in oplossingen. Dit werkt ook door op je dagelijkse leven. Zo worden tijdens de workshops de hersenen geprikkeld om te schakelen als een soort van hersengymnastiek. Deze prikkelingen maken stoffen in de hersenen vrij wat resulteert in emotie en inzichten. 

Haar hoofd zit vol ideeën en een kunstwerk begint ook vaak met kleine gebeurtenissen die dan groots uitpakken. Een grote schep lef, enkele eetlepels enthousiasme, een potje vol plezier en gezelligheid, een snuifje doorzettingsvermogen en een tikkie humor zijn het perfecte recept voor haar om haar dagelijkse schilderavontuur aan te gaan. CONTACTFORMULIER

Heeft u vragen over kunstwerken, het boek of workshops? Vul dan onderstaandformulier in.