Christel De Buyser

Scheppend kunstenares &


Art coach voor speciale mensen

Kunstenares, schrijfster, moeder, vrouw, partner, kind, familie, vriend, vijand, vechter, survivor... that's Christel De Buyser aka ChriBu!

Eat, sleep, paint, repeat!
Christel aka Chribu is  een begenadigd,  gepassioneerd en selfmade kunstenares en artistiek talent. Haar kunstcreaties zijn te vinden in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Australie en zelfs in Guadeloupe. Zij is al haar hele leven creatief en liep als klein meisje met een emmertje met schilderspulletjes over de boerderij.


Het onmogelijke is mogelijk!

Na een langdurige strijd, zet de kunstenares zich ondanks haar beperkte energie in  als vrijwilliger voor speciale mensen, zoals mensen met een visuele handicap. Zo geeft zij op haar manier iets terug aan de maatschappij en draagt hierdoor haar steentje bij.


Haar passie om te creëren, schilderen in de diepte en kleur geven aan het ongrijpbare, zorgt ervoor dat zij streeft om het onmogelijke mogelijk te maken. Zinnenprikkelende werken, die waar te nemen zijn met meerdere zintuigen, zijn er om te 'beleven' en zij leert ze aan anderen ook te maken. 


Creëren is niet denken in problemen maar in oplossingen. Dit werkt ook door op je dagelijkse leven. Zo worden tijdens de workshops de hersenen geprikkeld om te schakelen als een soort van hersengymnastiek. Deze prikkelingen maken stoffen in de hersenen vrij wat resulteert in emotie en inzichten. 

Haar hoofd zit vol ideeën en een kunstwerk begint ook vaak met kleine gebeurtenissen die dan groots uitpakken. Een grote schep lef, enkele eetlepels enthousiasme, een potje vol plezier en gezelligheid, een snuifje doorzettingsvermogen en een tikkie humor zijn het perfecte recept voor haar om haar dagelijkse schilderavontuur aan te gaan. 


CONTACTFORMULIER

Heeft u vragen over kunstwerken, het boek of workshops? Vul dan onderstaandformulier in.

 
 
 
 
Christel De Buyser

4641HD  Ossendrecht, Nederland

KVK 72943459 - BTW NL002418117B37

Rek.nr. NL19KNAB0259813869 T.N.V. ChriBu Art


Follow Us

Copyright © All Rights Reserved

Niets op deze website mag gekopieerd of verveelvoudigd worden. Wet AVG en  Algemene voorwaarden zijn van kracht.