"Christel De Buyser: de kunstenaar die harten raakt"

"Ontdek de grenzeloze creativiteit, emotionele diepgang en

artistieke visie van Christel De Buyser aka ChriBu"


Eat, sleep, paint, repeat!


Ontdek de artistieke wereld van Christel, ook wel bekend als ChriBu,

een begaafde, gepassioneerde en autodidactische kunstenares en kleurentherapeut.

Haar kunstwerken hebben al internationale bekendheid vergaard en bevinden zich in  collecties verspreid over België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Australië en zelfs Guadeloupe.


Christel's creatieve reis begon al op jonge leeftijd, toen ze als klein meisje met een emmertje vol schildersmaterialen over de boerderij liep. Haar levenslange toewijding aan kunst en kleuren heeft haar geleid naar nieuwe hoogten en uitdagingen. Ondanks haar beperkte energie, zet ze zich in als vrijwilliger voor speciale mensen, waaronder mensen met een visuele handicap, om op haar eigen unieke manier iets terug te geven aan de maatschappij.

Met een passie voor het creëren van diepgaande schilderijen en het geven van kleur aan het ongrijpbare, streeft Christel ernaar het onmogelijke mogelijk te maken. Haar werken zijn een ware zintuiglijke ervaring, die je niet alleen kunt zien maar ook kunt beleven. En ze leert anderen graag hoe ze dit zelf kunnen doen.


Voor Christel is creëren niet alleen een kunstvorm, maar ook een manier van denken. Het helpt haar om niet te focussen op problemen, maar op oplossingen. Deze denkwijze strekt zich ook uit tot het dagelijks leven. Tijdens haar workshops worden de hersenen gestimuleerd en getraind, als een soort hersengymnastiek. Deze prikkels activeren bepaalde stoffen in de hersenen, wat leidt tot emotie en inzichten.

Met haar hoofd vol ideeën en een eindeloze bron van inspiratie, begint elk kunstwerk van Christel vaak met kleine gebeurtenissen die uitgroeien tot grootsheid. Een flinke dosis moed, enkele lepels enthousiasme, een pot vol plezier en gezelligheid, een snufje doorzettingsvermogen en een vleugje humor vormen het perfecte recept voor haar dagelijkse schilderavontuur.

Stap in de kleurrijke wereld van Christel en laat je betoveren door haar unieke kunstwerken en haar passie om anderen te inspireren om zelf te creëren.CONTACTFORMULIER

Heeft u vragen over kunstwerken, het boek of workshops? Vul dan onderstaandformulier in.