OPGELET!  Omdat het blijkbaar nodig is om te vermelden.  Op ALLE ontwerpen van Christel De Buyser  berust copyright. Het is NIET toegestaan om ook maar enig ontwerp te gebruiken of na te maken. Komt u een cursus volgen dan is dit voor uw persoonlijk genot en niet om er een commerciele zaak van te maken. Alles staat in de algemene voorwaarden en er staan zelfs wettelijke fixe boetes op... en nu het leuke verhaal:

 
 
 
 
 
 


In principe worden er iedere woensdag en zaterdag workshops gegeven van 13u tot 16u met eventuele uitloop tot 17u, waarbij de eerste die reserveert het thema bepaalt. Grijp dus uw kans. Ook krijgt u bij boeking gelijk een betaalverzoek.

Er is geen vrije inloop dus  u dient zich te allen tijde in te schrijven via het contactformulier of whatsapp. 

Soms blijkt dat een workshop 2 dagdelen nodig heeft ipv 1. Dat wordt dan aangepast. Ook is het mogelijk dat de ene persoon slechts 3u nodig heeft en iemand anders 5u. De workshops duren van 13u tot 16u met uitloop tot 17u. Daarna is het mogelijk om achteraf tegen een uurtarief van 17,50€/u het werkstuk af te komen maken.

Standaard formaat is een groot doek van 40x50cm.


 EEN MIDDAG MET "UW"

   EIGEN GEZELSCHAP?


Indien de agenda het toe laat, is het mogelijk om een aparte dag te reserveren voor uw gezelschap van maandag tot en met zondag, via videobellen of zodra het weer kan fysiek in het atelier..