19 juli 2021


Tevree met mijn nieuwe decolleté!

**********************************

4 weken na de operatie...

Ik moet nog enkele weken (dag en nacht) een strakke sport BH dragen zodat de littekens mooi genezen. Zo draag ik ook een correctie broek met lange pijpen. Dit laatste is omdat er vet uit mijn bovenbenen is gehaald om de gereconstrueerde borst van 2 jaar geleden weer aan te vullen met nieuw vet. (was wat vet weg). Eureka, die deuk in mijn linkerborst is ook weg!

Vanaf nu koop ik alleen nog maar bloesjes met een grote decolleté!

Ik ga ermee showen! Ben tevree met mijn decolleté!

Meer lezen over mijn borstamputatie en het traject erna? Alles staat in mijn boek: 'Maak je borst maar nat! De gebruiksaanwijzing van een kankerpatient.' Hoe bestellen? Via www.christeldebuyser.nl/boek of vraag het mij gewoon via pb of stuur mij een mailbericht debuyserchristel@gmail.com

Goede doelgiften:

Rek.nr. NL19KNAB0259813869 T.N.V. ChriBu Art (BIC: KNABNL2H), ref.'Sponsoring KP&M)

www.ChristelDeBuyser.nl


------------------------------------------

17 juli 2021


Loze beloftes

***********

In mijn boek heb ik omschreven wat mensen doen, wat ze niet doen en wat ze daardoor teweeg brengen. Jaren later is dat nog steeds zo. Mensen veranderen niet.

‘Veel beloven en weinig geven, doet zotten in vrede leven’.

Alleen zijn zieken geen zotten en resulteren beloftes om langs te komen vaak in diep verdriet voor een patiënt. Het mentale aspect van niet nagekomen beloftes is onuitwisbaar. Patienten zitten letterlijk te wachten tot diegene komt die beloofd heeft langs te komen.


Meer lezen wat loze beloftes met een patiënt doen? Alles staat in mijn boek: 'Maak je borst maar nat! De gebruiksaanwijzing van een kankerpatient.' Hoe bestellen? Via www.christeldebuyser.nl/boek of vraag het mij gewoon via pb of stuur mij een mailbericht debuyserchristel@gmail.com


Goede doelgiften:

Rek.nr. NL19KNAB0259813869 T.N.V. ChriBu Art (BIC: KNABNL2H), ref.'Sponsoring KP&M)

www.ChristelDeBuyser.nl


------------------------------------------

13 juli 2021


Chemo

*******

Chemo heeft meer vernietigd dan mij lief is. Door Chemo heb ik chemobrein gekregen en gehouden, had ik 7 jaar geen nagels en lijd ik aan chronische vermoeidheid.


Nagels en vitaminen

********************

Zeven jaar geleden braken en scheurden mijn nagels af. Tot begin dit jaar was dat niet anders. Sinds enkele maanden slik ik dagelijks 12 vitaminen, 10 mineralen en tig voedingssupplementen. Ik kon het eerst niet geloven maar de foto spreekt voor zich. Ik heb mijn nagels weer terug! En geloof me, ze zijn keihard! Wil je weten welke vitaminen en leefwijze mij heeft geholpen? Vraag het mij gerust!


Meer weten over wat chemo heeft gedaan met mijn lijf? Alles staat in mijn boek: 'Maak je borst maar nat! De gebruiksaanwijzing van een kankerpatient.' Hoe bestellen? Via www.christeldebuyser.nl/boek of vraag het mij gewoon via pb of debuyserchristel@gmail.com

Goede doelgiften:

Rek.nr. NL19KNAB0259813869 T.N.V. ChriBu Art (BIC: KNABNL2H), ref.'Sponsoring KP&M)

www.ChristelDeBuyser.nl


--------------------------------------------

10 juni 2021


Babbel is aan de beurt!


Goedemorgen vriend(in),


Elke ochtend als ik in de spiegel kijk, ben ik blij dat ik heb doorgezet. Het was zeker niet makkelijk, maar het is me gelukt! Ik durf ook naar mezelf te kijken ook al sta ik vol littekens. Op mijn buik staat de rest van mijn leven een smiley van heup tot heup en mijn gereconstrueerde borst is gigantisch mooi maar je ziet een zeppelinvorm als je naar de littekens kijkt. Het maakt me hoe ik nu ben!


Ik ben gebeld door het Erasmus en heb een datum gekregen. Na mijn borstamputatie (7,5 jaar geleden) heb ik 2 jaar geleden een reconstructie laten doen met buikvet. De volgende stap is mijn bestaande borst, die ik in mijn boek ludiek 'babbel' noem, laten verkleinen en liften. Waarom verkleinen? De gereconstrueerde borst is kleiner uitgevallen omdat de dokter zei dat ik niet genoeg buikvet had. Dat klinkt als muziek in de oren... niet genoeg buikvet!

Ik houd je op de hoogte!


Het is belangrijk om alles stap voor stap te doen en dat is ook te lezen in mijn boek 'Maak je borst maar nat! De Gebruiksaanwijzing van een kankerpatient'.

Neem gerust een kijkje op www.christeldebuyser.nl/boek over de bestelmogelijkheden en een stukje uit mijn boek.

Heb je vragen? Mail ze dan naar debuyserchristel@gmail.com


Liefs,

Christel


--------------------------------------------


6 mei 2021


Recensie Cor * Proeflezer

Zoals eerder aangegeven, zijn proeflezers een grote noodzaak. Het is niet alleen mijn verhaal maar ook de herkenning van vele anderen. Cor zijn woorden zijn een mooie samenvatting van mijn boek. 


Quote - Zelden heb ik zo een rauw, realistisch en emotioneel boek gelezen. Zelfs ik heb mijn borst nat moeten maken. De belevenis zorgde bij mij voor herkenning en af en toe dacht ik, ‘moet dat nou zo in detail?’

Het respect voor de onaflatende humor, kracht en voor anderen klaarstaande muts die je bent, is alleen maar groter geworden. Het lezen van jouw verhaal heeft tot gesprekken geleid tussen mijn vrouw en mij. 

- Cor -

Unquote

--------------------------------------------


22 april 2021


De beoordeling van mijn boek door de uitgever.


Het klinkt heftig en ik dacht echt... nu gaat het komen. Een boek schrijven is één ding en een boek uitgeven 'met' een uitgever die het 'wil' uitgeven is een sterke tweede. Dat laatste is zeker niet evident. Toen ik mijn beoordeling aan de telefoon te horen kreeg, rolden de tranen over mijn wangen. 

Yes! I did it! 

Enerzijds heb ik de laatste zeven jaren in een boek gegoten en anderzijds heb ik mijn kankertraject overleefd. De beoordeling van boekscout spreekt voor zich. 

Quote - Dat jij geen medelijden wil, is wel duidelijk na het lezen van jouw persoonlijke verslag van een reis die je liever niet had willen maken. Jij kiest er bewust voor om alles over jouw borstkanker ongecensureerd op te schrijven en dit toont lef. Je mijdt geen enkel onderwerp en schrijft wat je denkt. Dokters en vrienden zijn niet altijd zoals je zou willen, en je bent open over wat jou wel en niet heeft geholpen. De berichten van anderen over jouw situatie maken het geheel nog persoonlijker en samen met de schilderijen toont het wat belangrijk voor jou is. Bovendien beelden beide jouw positiviteit nog eens extra uit, want wat een kleuren! Jouw boek werkt inspirerend voor elke lezer, ziek of niet. Jouw positiviteit en kracht om te zeggen wat je nodig hebt, kan iedereen wel gebruiken, ik heb er in ieder geval van geleerd.  Melissa  -Unquote


---------------------------------------------

14 april 2021


Contract.


Het is zo ver!


14 april is de dag dat ik mijn contract heb getekend met Boekscout. Inmiddels heb ik ook al de planning ontvangen en 4 juni staat in mijn agenda als de dag dat mijn boek 'Maak je borst maar nat' uitkomt. Ik heb al een aantal reserveringen en toestemmingen om de promo mail te ontvangen. Interesse? Laat het mij weten en ik voeg je toe aan de lijst. 

Meer info volgt! Ik stuiter :-)


Lieve groet, 

Christel