Schilderworkshops/Teambuilding voor Bedrijven


Ontdek je creatieve kant met onze schilderworkshops voor bedrijven!


Bij ons draait alles om plezier, creativiteit en teambuilding.


Tijdens onze schilderworkshops komen collega's samen om op een ontspannen en inspirerende manier te schilderen. Iedereen gaat gegarandeerd met een prachtig kunstwerk naar huis, gemaakt in een vooraf gekozen thema dat perfect bij jullie bedrijf past. Het is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje, teamdag of gewoon om de teamgeest te versterken.


Waarom een schilderworkshop voor bedrijven?


  • Creativiteit en ontspanning: Schilderen helpt om stress te verminderen en creativiteit te stimuleren. Het is een leuke manier om even helemaal los te komen van het dagelijkse werk.
  • Teambuilding: Tijdens de workshop leren collega's elkaar op een nieuwe manier kennen en samenwerken. Dit versterkt de onderlinge band en bevordert een positieve werksfeer.
  • Unieke ervaring: Iedere deelnemer gaat naar huis met een uniek kunstwerk. Dit zorgt voor een blijvende herinnering aan een geslaagde teamactiviteit.


Wat kun je verwachten?


Onze schilderworkshops duren gemiddeld drie uur en kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van jullie bedrijf. We beginnen met een korte introductie en demonstratie, waarna iedereen aan de slag gaat met het creëren van hun eigen meesterwerk. Onze ervaren begeleiders staan klaar om tips en technieken te delen, zodat iedereen trots kan zijn op hun eindresultaat.


  • Thema's op maat: We kunnen thema's ontwerpen die aansluiten bij jullie bedrijfscultuur, waarden of specifieke evenementen.
  • Geschikt voor iedereen: Ervaring met schilderen is niet nodig. Onze workshops zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht niveau.
  • Locatie: We kunnen de workshop bij jullie op kantoor, een externe locatie of zelfs buiten organiseren. We denken graag mee over een geschikte locatie.

Review van een tevreden klant:

"We hebben met ons team deelgenomen aan een schilderworkshop en het was een geweldige ervaring. De sfeer was ontspannen en iedereen genoot ervan om creatief bezig te zijn. Het was fantastisch om te zien hoe collega's die nog nooit een penseel hadden aangeraakt prachtige kunstwerken maakten. Absoluut een aanrader!"


Vraag een offerte aan voor jullie schilderworkshop!

Wil je een creatieve en inspirerende activiteit organiseren voor je team? Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Wij stemmen alles af op jullie wensen, van thema's tot locatie en tijdsduur. Bel, mail ons of vul onderstaand formulier in  om een gewenste datum te checken en de mogelijkheden te bespreken.

 
 
 
 
 
 
 
 
vingerverven
schilderen met paletmes Klaprozen
schilderen met paletmes skyline
zonnebloem
cocktail
Gekke smoeltjes
Kwebbelkous
grote waffel
uilskuiken
Klavertje vier
Iets anders (typ het in het tekstvak vraag/toelichting)
 
 
 

Voor bestaande themavoorbeelden,

Klik HIER en scroll 

Voor recensies workshops, klik HIER